Hyviä aikoja

Alkaneet opiskelut osoittautuivat yllättävänkin rajuiksi ajan varastajiksi ja minulla on ollut vaikeuksia pitää edes itseni kärryillä AMV-rintaman tapahtumista. Olen joutunut tyytymään fiilistelemään tuoreita lemppareita kuten jo reilu kuukausi sitten esittelemääni Bittersweetiä ja tätä Okamin uutta Angel Beats -videota. Hyvin synkattu soittokohtaus lämmittää sydäntä joka kerta. Tällaisten videoiden vuoksi sitä jaksaa.

Okami – Angel’s Music

Owl City on AMV-editoijien suosiossa, ja parin kuukauden takainen Good Times -single on pistänyt editoijat liikkeelle. Siitäkin huolimatta, että Adam Young edelleen kuvittelee lauluäänensä kuulostavan paremmalta au naturel kuin syntetisoituna.

Ensimmäisenä AimoAion Kuroko no Basuke -seishiga-MAD. Perinteistä lyriikkarullailua, mutta kun sen osaa suorittaa tyylikkäästi, niin antaa palaa vain.

AimoAio – Good Times

Toisena satunnainen MEP-ilottelu, johon biisi tietysti sopii kuin nenä päähän. Harmi että visuaalinen koordinointi on epäonnistunut ja rytmikästä animaatiota vaativat kohdat ovat jääneet monin paikoin staattisiksi. Mutta kuten olen sanonut jo lukuisia kertoja: ei tällaisia videoita voi olla koskaan liikaa.

MEP – Good Time

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>