Työpöydän syyssiivous

Selaimen oletus tallennuskansioni on työpöytä. Järkeilen että silloin turhat tiedostot muistaa siivota aika ajoin roskakoriin. Samoin vaihtelevilla nimeämiskäytönnöillä varustetut AMV:t pitäisi uudelleennimetä yhtenäiseen muotoon ja siirtää genreittäin jaoteltuun AMV-kansioon verkkolevylle sitä mukaa kun niitä tulee latailtua. Käytännössä tilanne kuitenkin yleensä eskaloituu tämän näköiseksi:

The Quickening-kansiot mukaanluettuna työpöydällä on tässä vaiheessa hieman vajaa 500 animemusiikkivideota.

Sitten näitä läjiä tulee purettua tällaisissa yhden iltapäivän vievissä operaatioissa. Esittelen pari helmeä, mitä tässä nimenomaisessa siivouksessa tarttui haaviin. Osa on suhteellisen tuoreita videoita, joita en jostain syystä ole uutissunnuntaisin esitellyt ja osa puolestaan on vanhempaa tuotantoa.

Ensimmäisenä vähän artsympaa tavaraa tämänvuotisesta Big Contestista, jonka kärjen esittelin kesäkuussa. Video on uudelleenkerronta Robot Carnivalin (1987) yhdestä osasta. Juonta tosin on hiukan muutettu ja ”virtaviivaistettu”, mikä onkin musiikkivideon kanssa ihan fiksua. Kolmessa minuutissa ei pureta auki samanlaisia kiemuroita kuin kahdessakymmenen minuutin aikana. Ramona Fallsin säestyksellä tästä on syntynyt varsin dramaattinen video. Tykkään.

neko lover – Architecht [sic]

Seuraavana vuorossa on hiukan vanhempaa Shiniä. Shin on amv.orgin ympärillä pyörivistä editoijista ehkä se tämän hetken kovin nimi. Hänen videoitaan olen blogissakin jokusen esitellyt. Hiukan hävettävästi minulta on jäänyt vielä tutustumatta moneen hänen vanhempaan videoonsa. Tämä kyseinen AMV taisi osua haaviini, kun tsekkailin mikä on .orgin tähtiskaalalla ylimmäs rankattu Imogen Heapin Hide & Seek -kappaletta käyttävä video. Tuloksena oli yksi Shinin kymmenestä yli 4/5 keskiarvolla varustetuista videoista.

Shin – A Prelude to Dreams

Kolmantena nostona syksyyn kääntyvän kesän kunniaksi uimarantameininkiä. Tämä video on puolestaan tämänvuotisen Japan Expon satoa. Perinteistä useampaa sarjaa sisältävää rantsusekoilua upbeatin tahtiin. Ei mitään ihmeellistä. Ei tällaisia videoita voi silti koskaan olla liikaa. Täytyy tosin sanoa, että paikoin hiukan levotonta käsivarakameraefektiä.

Gdlz – Summer

Noin tuli tämäkin savotta taas suoritettua. Sitten olisi enää tuo läppärin melkein samannäköinen satsi perattavana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>