Collabconin alkulämpimät ja Disney MEP 3

Collabcon on AMVNewsin järjestämä online-kilpailu, jossa nimensä mukaisesti videolla täytyy olla vähintään kaksi tekijää. Venäläisillä on hassu tapa käyttää con-nimitystä kaikkien AMV-kisojen yhteydessä. Samaan tapaan kuin muiden sivun kisojen yhteydessä, videoita julkaistaan tasaisesti päivittäin aina tulosten julkaisuun asti.

Tähän mennessä julkaistuista videoista silmille hyppää rajuimmin Umikan ja  ZEVS1993:n Houtarou (Hyouka) x Mio (K-On!) -crossover. Slaaveille tuttuun tapaan tästäkään tarinasta ei tragediaa uuvu. Tarina on tietenkin melko kliseinen, mutta näin katsojalle ei ainakaan jää mikään epäselväksi ja ajatukset voi keskittää hienoon toteutukseen.

Umika ja ZEVS1993 – Our Tapes

Vastapainoksi perinteistä upbeat-settiä samasta kisasta. Näiden editoijien nimet ovat minulle täysin tuntemattomia ja pieni kokemattomuus näkyykin hiukan testailumaisessa efektien käytössä ja heikkolaatuisessa esikäsittelyssä. Tämä näin venäläisillä standardeilla, missä on tottunut näkemään täydellisyyteen hiottua hifistelyä. Kyseessä ei missään nimessä ole huono video. Kyllä tätä kelpaa katsella.

D-Skay ja Yoken – Inside the time

Atlantin toisella puolella puolestaan syntyi järjestyksessään kolmas Disney multi-editor project. Kyseessä on helvetti-tyyppinen video, jossa kappaleet ovat Disney-elokuvista, videopuoli animemateriaalia. Jos kuulostaa hyvältä, niin mars mars katsomaan. Itse en jaksanut lämmetä edes prinssi Ali / Lelouch -kombolle.

The Disney MEP 3: When You Wish Upon an AMV

(Youtube-linkin takaa löytyy vain traileri, koska yli tunnin mittainen video tuskin kovin kauaa ehtisi heidän palvelimellaan homehtua, jos se sinne onnistuttaisiin livauttamaan alunperinkään.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>