The Quickening -mestaruus ja Hunter x Hunteria

The Quickening -turnauksesta jäi nyt kyllä paha maku suuhun. Edes viimeinen mestaruuskierros ei onnistunut säväyttämään. Vaikka molemmille finalisteille, Ileialle ja Mallylle, oli annettu lisäeditointiaikaa puoli viikkoa, tehtiin videot editoijien omien sanojen mukaan toinen kolmen päivän ja toinen 15 tunnin aikajänteellä. Siihen nähden ihan hyvä suoritus, mutta… niin.

Tulokset ovat vielä julkaisematta, mutta ei pitäisi olla kahta sanaa etteikö Ileia veisi kisaa Utena-videollaan. Editointi on hienosti rytmitettyä, mutta vähäinen ajankäyttö tulee selvästi esiin kohtausvalintojen puolella. Kappaleen selkeästi tärkeimmässä kohdassa on onneksi onnistuttu. (2:14-20) Kappaleessa olisi riittänyt potentiaalia jatkaa tuota pidemmällekin, mutta AMV:ssä se on mielestäni hukattu vaivaisen kuuden sekuntin jälkeen.

Ileia – Thorns and Roses

Project OrgEditoriin verrattuna ei tämän turnauksen saldo tosiaankaan tunnu kovin hääviltä. Muistin virkistykseksi sen skaban finaalikolmikko löytyy täältä. Varsinkin Chasing Shadowsia ja Ivy Bridgeä on tullut katseltua jokunen kerta tässä kesän aikana.

Tähän tuskaan hiukan uutta Chiikaboomilta, Hunter x Hunter -äksöniä:

Chiikaboom – Spider Bite

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>