The Quickening -”finaali” ja Otakon 2012

Quickening-turnauksen ”finaalit” on tässä vaiheessa saatu pakettiin ja varsinaisen finaalin kaksikko on selvillä. ”Finaalit” oli tässä tapauksessa neljän kisaajan semifinaali. Mikä lie ollut hieno ajatus tuossa.

Kierros oli todella tasaisen oloinen. Jokainen vielä pelissä mukana ollut hallitsee kyllä toimintavideon editoinnin, mutta samaan tapaan kaikki olivat kompastuneet videon loppuunsaattamisessa. Joko loppukohtaus vaikutti täysin satunnaiselta tai sitten video vain loppui täysin yllättäen. Siltikin, jos perushyvä toimintavideo Code Geassista, Kara no Kyoukaista, Death Notesta tai Fate/Zerosta kiinnostaa, uskallan suositella vilkaisemaan.  Kierroksen musiikkikappaleena toimi The Used -bändin Blood On My Hands.

Kaikki videot pystyt jälleen lataamaan täältä ja tulokset löytyvät täältä.

 Riccardocasu – Unlimited Blood Works

Finaalikaksikkoon tältä kierrokselta selvisivät Ileia ja Mally. Finaalikierroksen biisinä toimii Not Giving Up On Love, tuttu ainakin Okamin TIME EQUALIZING -videosta. Ileia lienee finaalin jonkinsortin ennakkosuosikki, mutta katsotaan miten käy. Videot ja tulokset lienevät julki viikon päästä tähän samaan aikaan.

Okami – TIME EQUALIZING

Tämän vuoden Otakon oli viime viikonloppuna ja siellä myöskin tuttuun tapaan suuri AMV-kilpailu. Osa entryistä oli vanhoja videoita, kuten Shinin Magic Eye. (Hävisi muuten draama-kategoriassa viikolla näyttämälleni The Ballad of a Dogille.) Omaan makuuni kisa oli oikeastaan aikamoinen pettymys. Huumorikategorian DBZ-äidinnainti voittaja tai koko kisan vienyt crossoverpläjäys (Death Note / MLP: Friendship is Magic) eivät juuri hymyilyttäneet. Toimintakategoria oli jonkinlainen valonpilkahdus muutenkin kuin pelkästään irriadin voittajavideon osalta.

irriadin – Put Ya Guns On!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>