Elokuun toimintaperjantai

Onnistuin viime kuukausina kivasti teemoittamaan näitä toimintaperjantaita, mutta nyt on takki siltä osin tyhjä. Sen vuoksi olen kuitenkin voinut valita videoita vapaammin ja kuoria kermat päältä. Hyvää settiä siis luvassa!

Toiset sarjat vetävät AMV-editoijia puoleensa eri tavalla kuin toiset. Esimerkiksi Bakemonogatari ja Madoka Magica ovat sarjoja joihin todella monet ovat tarttuneet ja videoita on syntynyt lähes kyllästymiseen asti. Toimintapuolella yksi tällainen sarja on Soul Eater. Jo synkkaustekstissä esittelemäni SOUL GROOVE on oma suosikkini, mutta moneen muuhunkin hienoon tuotokseen olen törmännyt. Tässä Chiikaboomin nimihirviö.

Chiikaboom  – Chronicles Of The OCD Goth Cowboy Jesus Future Overlord

Seuraava video piti alunperin olla ilmailutoimintapostauksessa kunnes muistin Need for Speed -videon ja helikopterit saivat tehdä tilaa hävittäjämechoille.

Biisi tarjoaa tässä aivan loistavat puitteet vaihtelevine osuuksineen. Intensiiviset kohdat potkivat tiukemmin, kun niitä on edeltänyt hidastempoinen fiilistelyvaihe. Hauskinta AMV:ssä on kuitenkin se, miten se onnistuu saamaan Yomigaeru Soran animaation näyttämään kohtuullisen hyvältä. Se kun on tosiaankin melkoisen halvan näköistä.

Cenit – Dealing with Life

Hyvin ajoitettu sarjan audio tekee ihmeitä AMV:n draaman kaarelle. Vaikken ole Hajime no Ippoa nähnyt, dialogin oivallinen käyttö saa seuraavan videon nousemaan aivan järjettömiin sfääreihin. Tulee fiilis, ettei alkuperäinen sarja voi millään edes olla niin eeppinen kuin tämä Karusman07:n video. Voihan se ollakin, mutta tässä kohtaa nautin mieluummin tästä kolmen minuutin pläjäyksestä kuin katson sata täyspituista jaksoa animea asian selvittämiseksi. (Youtube-linkin takaa löytyvässä ”remasteroidussa” versiossa on muuten lisätty mielestäni jopa liikaa sarjan audiota videoon. Siitä saatu lisämauste pääsee väljähtymään liikakäytössä.)

Karusman07 – Roughly Feeling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>