Elokuun hauskat kotivideot

 Viimeistä huumoriperjantaita viedään. Tällä kerralla uusien videoiden lisäksi vähän vanhempaakin huumorituotantoa aina yhdeksän vuoden takaa.

Panty & Stocking oli ihan hauska sarja. Tämäkin on varsin muikea video, jossa sarjan henki on vahvasti mukana. Pikanttina yksityiskohtana editoija on vielä jäljentänyt käyttöönsä sarjassa esiintyvän fontin. Välillä on vaikeuksia erottaa, mitkä ääniefektit ovat Gainaxin käsialaa ja mitkä jälkikäteen lisättyjä.

l33tmeatwad – What the Hell

On biisejä jotka on tarkoitettu AMV:itä varten. Seuraavassa videossa on juuri tällainen tapaus. Eikä silti puhettakaan että Cross/fade olisi jäänyt höntsäilemään vaan toimittaa tiukan kaksiminuuttisen. Niitä kuuluisia tissejä ja perseitä.

Cross/fade – Under ! Where ?

Olen ehkä hiukan laiminlyönyt vanhempaa tuotantoa näissä huumoriperjantai-blogauksissa. Koitan tässä kohtaa paikata yhdellä legendaarisimmista Muinaisista.

Tässäkin videossa kappale on se joka vastaa huumoripuolesta, mutta AbsoluteDestiny on lisännyt moneen otteeseen pontta ovelilla ratkaisuillaan. Naotan isän vetämä intro on aivan timanttinen kaikkine kohtausvalintoineen.

AbsoluteDestiny – I Wish I Was a Lesbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>