Elokuun bileperjantai

Elokuu tulee olemaan blogin viimeinen kuukausi tällä julkaisuaikataululla. Valkkaillessani upbeat-videoita tämänpäiväiseen kirjoitukseen huomasin, että ainakin tällä puolella on vielä kymmenittäin loistavia esittelemättömiä videoita. Pitänee keksiä jokin tapa paikata asia, koska ainakin minä tykkään upbeat-genrestä aivan perhanasti.

~~~

Ensiksi söpöi tytyi. Musiikkinsa puolesta tätä videota ei kai pitäisi lukea upbeat-videoksi, mutta koska teknisesti tyyli on täysin sama (nopeatempoista musiikkia, nopeita leikkauksia) ja fiilismittari värisee samalla taajuudella, lokeroin tämän samaan sarjaan. Paikoin tuntuu, että video on suorastaan karannut käsistä BakaDeshiltä, kun kaikkein nopeatempoisimmat leikkaukset eivät enää mene musiikin tahtiin.

BakaDeshi – Let’s Just Be SUPER CUTE GIRLS!

Parasta tässä AdverseShooterin videossa on liikkeen jatkuminen ja sen suunnanmuutokset leikkauksesta toiseen. Missään vaiheessa ei tule sellainen tunne, että liike pysähtyisi tarkoituksettomasti tai toistaisi itseään tönkösti. Edellisessä videossa sitä vastoin on paikoin tätä ongelmaa. Tämä rullaa todella nätisti.

AdverseShooter – Get Fucked Up!

Ihmettelin miten en ollut vielä tullut esitelleeksi tätä 2011 Viewers Choice Awardsien tanssikategorian voittajavideota. Video on parin vuoden takaa, mutta siinä esiintyvät kaikki ne elementit, joilla nykyäänkin editoijat kilvoittelevat. Luontevia maskaussiirtymiä, liikkestä huulisynkkausta jne. Vaatii rutosti tuuria, pelisilmää ja/tai raakaa käsityötä saada jälkimmäiset nätin näköisiksi.

 

JadeCharm – Confession To The Dancefloor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>