Supersankareita ja fiilistelyä

The Quickening -turnauksen EFGH-lohkojen semifinaali oli vielä ABCD-puoltakin suurempi pettymys. Kappaleeksi oli päätynyt Matchbox 20:n How Far We’ve Come, joka tunnetaan varmasti parhaiten Kitsunerin videosta, jossa on käytetty muita AMV:itä videolähteenä. Mutta jos esimerkiksi kiireellä tehty TaiBani-AMV kiinnostaa, videot saa jälleen ladattua täältä.

Ileia – Partners in (Fighting) Crime

GuntherAMVs sovitti yhteen uunituoreen The Avengers -leffan ja Durararan. Hienoa jälkeä. Erityisesti pisteet Izayan sovittamisesta Tony Starkin machoilu-spiikkiin. Lopussa pari ääntä ei oikein toimi – erityisesti tuo pistoolin latausääni – mutta muuten synkkaus osuu todella hyvin kohdilleen.

GuntherAMVs – The New Avengers

Sitten vielä hiukan fiilistelyä Sayonara Zetsubou Sensein äärellä. Warlike Swansin toisen osapuolen ensimmäinen sooloprojekti. Vaikea uskoa, sen verta hienon videon hän on saanut aikaiseksi. Biisi sopii aivan loistavasti sarjan tunnelmaan ja efektien käyttö on hienostunutta, erityisesti värimaailman kanssa leikittely.

Warlike Swans – SubtEXt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>