Popkulttuuria

Tämän viikon kohokohta oli selkeästi Quickening -turnauksen G, H, E ja F lohkojen kolmoskierros. Seitsemän editoijaa toimitti Madeonin Pop Culture -kappaleesta videon. Vaikken itse editoinnista mitään tiedäkään, veikkaan että tämä biisi on ollut mukavaa työstettävää. Laatu kierroksella on tasaisen varmaa ja tässä vaiheessa, kun tuloksia ei vielä ole saatu, on paha mennä veikkailemaan kärkikastia.

Omaan silmääni Mallyn tuotos hyödyntää parhaiten vaihtelevaa biisiä eikä karkaa hetkeksikään omaan rytmiinsä kuten moni muu video. Editoijan self insertit tosin hiukan häiritsevät. Ileia puolestaan on tehnyt melkoisen homman parodioidessaan FMA-videossaan lukuisia tunnettuja AMV:itä ja OP:ita. Tässä heikkoutuna on, ettei video varsinaisesti hyödynnä juurikaan itse audiota.

Ileia – AMV Pop Culture (As Performed by Alchemists)

Tuttuun tapaan kaikki videot RAR-paketteina löytyvät täältä. Suosittelen lämpimästi ylempänä mainittujen lohkojen tsekkaamista. ABCD-lohkojen puolella puolestaan kuultiin 30 Seconds to Marsia ja Innerpartysystemiä. Ei ainakaan minua napannut. Kyseiset biisit vaatisivat enemmän työstöaikaa.

OrgEditorin puolella finale häämöttää siten, että keskiyöllä Arkansasin aikaa kaikkien kolmen finalistin tuotokset pitäisi olla julki. Taitavat kaikki odotella viime hetkeen asti ennen kuin kiskaisevat videonsa verkkoon. Arviot finaalista jukeboksissa ensi viikolla.

~~~~~~

Pari viikkoa sitten kirjoittelin MADeista. Kuinka sattuikaan, Oro$hi julkaisi vastikään hiukan perinteisempää ”audio mashup” tyylistä MADia. Hyvin potkii.

Oro$hi – iBebop

Yksi vastaus artikkeliin ”Popkulttuuria

  1. Päivitysilmoitus: Org Editor -finaali ja Japan Expo 2012 | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>