Org Editor -finaali ja Japan Expo 2012

Project Org Editor 2 saatiin torstaina päätökseen. Finalistien piti uudelleenluoda ensimmäinen a-m-v.orgiiin tai YouTubeen julkaisemansa AMV. Näitä uudelleenluonti-tehtäviä olikin melkoisesti kisan aikana. Sattumalta tämä johti melkoisen sentimentaaliseen, CAN’T HOLD ALL THESE FEELINGS -finaaliin. Voittajaksi selvisi alusta asti kisaa dominoinut Shin ihanalla Usagi Drop -videollaan.

Shin – Ivy Bridge

Kisan kakkoseksi kiri pacotacoshell Millenium Actress -videollaan. Tämä oli ehdottomasti oma suosikkini finalistikolmikosta. Sillä lailla pikkaisen sopivasti kostutti silmäkulmia.

pacotacoshell – Chasing Shadows

Parilla pisteellä kolmanneksi jäänyt Siny ehkäpä kompastui turhan monimutkaiseen tarinaan omassa Ano Hana -videossaan. Aiempien kierrosten perusteella olisin veikannut hänen pärjäävän parhaiten, kun kamppaillaan siitä, kuka aukoo eniten kyynelkanavia.

Tuomariston kommentit ja pisteet finaalivideoille löytyvät täältä.

Siny – Before Memories Fade

Ranskassa oli viime viikonloppuna maan (ja Euroopan?) suurin animetapahtuma, Japan Expo, ja sitä myöten myös kovatasoinen AMV-kilpailu. Yhtenenvetona voisi sanoa, että teknisesti todella nättiä settiä, mutta hiukan enemmän rehellistä fiilistä jäin kaipaamaan. Esimerkiksi Nostromonentry oli kaikkinensa naurettavuuteen asti tropee-juoksua. Ensin puoli minuuttia pyöriviä kohtauksia, sitten puoli minuuttia ”putkilentoa”, puoli minuuttia ”3D stillejä” ja puoli minuuttia silmäsiirtymiä. Notta tuota… Noiden kohtien jälkeisestä intensiivisestä vaiheesta kyllä tykkäsin.

Nostromo – Quantum Ripples

Jopa Creedin voittajavideo, joka käytti viime viikolta tuttua biisiä, oli loppujenlopuksi melkoisen onton oloinen, vaikka seassa olikin kaikkea jännää, kuten paperianimoidut Panty ja Stocking. Pari pikku jippoa ja ohimennen vedetyt täydelliset huulisynkkaukset ovat kyllä nättiä katseltavaa. Herran tähden tuo liikkeestä vedetty Mion ”Time goes by… so slowly.”

Japan Expon AMV-kilpailun täydelliset tulokset ja suoralatauslinkit löytyvät täältä.

Creed – (This is) Randomness !!

Yksi vastaus artikkeliin ”Org Editor -finaali ja Japan Expo 2012

  1. Päivitysilmoitus: The Quickening -mestaruus ja Hunter x Hunteria | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>