Kesäturnausten loppu häämöttää – semifinaalit

Kun en nyt sitten saanut juhannusviikolla kirjoitettua, sivuutan kaiken epäkiinnostavan ja poimin a-m-v.orgin turneista vain mielenkiintoisimmat käänteet – ja parhaat videot.

Ensinnä ProjectOrgEditorin kakkoskausi. Semifinaalivaihekin on jo takana, sen videot timanttista tavaraa ja kolmen kärki selvillä. Kierroksen haasteena oli tehdä remake jostain vuoden 2012 Viewer’s Choice Awardsien tai Judge’s Choice Awardsien voittajavideosta. Kyse on siis vuoden 2011 parhaista AMV:istä.

Tällä kertaa parivaljakosta Siny vei pidemmän korren fiilistelevällä otteellaan. Samaa taitoa, mitä saimme nähdä jo ensimmäisellä kierroksella. Hänen Ghibli-tribuuttinsa oli mukaelma LopezAMV:n Something Beautiful -videosta, joka rankattiin JCA:ssa vuoden parhaaksi sentimentaaliseksi videoksi. Pannaukset ovat videossa paikoin turhan rajuja, mutta se ei tee tyhjäksi sitä, että tämä on aivan loistava AMV millä tahansa mittapuulla. Myönnän että silmä kostui ensimmäisellä katselukerralla.

Siny – Creating Something Beautiful

Kolmen kärki oli itseasiassa täysin sama kuin kilpailun ensimmäiselläkin kierroksella. Yksittäisten editoijien taso ei ole pahemmin heitellyt. Shin jälleen toisena ”laajennetulla” versiolla omasta Fate Matrix -videostaan (VCA: paras collab, paras sentimentaali, paras efektien käyttö), jossa tällä kertaa ”ohjailijoiden” verkosto pelkän Alicen sijaan. Pääkäyttäjän roolissa toimii Tsugumi kokovartalokäyttöliittymineen. Pacotacoshell puolestaan teki lähes kuusiminuuttisen mukaelman Ileian Precure-taikatyttövideosta (VCA:ssa paras efektitön video) käyttämällä Sailor Moonia. Molempien videot ovat melkoisia suorituksia viikon aikamääreessä.

Semifinaalin täydelliset tulokset tuomarien kommenteilla löytyvät täältä. Kaikki videot puolestaan löytyvät toistaiseksi täältä.

Kuten uumoilin Quickeningin H-lohkossa meno oli kova. Ja audioksi valikoitui vielä Arcade Firea. Huh huh! Siinä kävikin sitten niin, että F-lohkosta yksikään kilpailija ei saanut videota aikaiseksi, kaikki H-lohkon toimittajat pääsivät jatkoon ja xDreww vain siirrettiin F-lohkon puolelle.

irriadin – Inner Depths

ABCD-lohkojen semifinaalin videot ovat myös jo julki. Tuloksia saadaan vielä odotella. Valitettavasti Queenin Don’t Stop Me Now vaikutti istuvan hiukan huonosti jokaisen editoijan tyyliin.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kesäturnausten loppu häämöttää – semifinaalit

  1. Päivitysilmoitus: Hyvänmielen videot | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>