Heinäkuun toimintaperjantai

AMV-jukeboksin toimintaperjantai siirtyy maankamaralta ilmatilaan.

Huomaa miten jokaisessa alla esiteltävässä toimintavideossa on selkeä suvantovaihe terävän alun ja intesiivisen loppuosa välissä. Näin katsoja ei turru vauhdilla viliseviin kuviin ja varsinkin loppuosa saa kunnolla potkua.

Naurettavan pitkän intron jälkeen tässä videossa alkaa sellainen tykitys ettei mitään järkeä. Aivan loistavasti rytmitetty kokonaisuus. Intensiivisimmässä vaiheessa yliampuvia asejärjestelmiä ja asteroidipujottelua vain vilisee ruudulla. Tuo paperilennokki antaa vielä kivan vivahteen nivoessaan videon molemmat päät yhteen. Veikkaan että Hornet-lentäjän arki on tällaista.

Rdc – Godspeed

En ole vielä saanut aikaiseksi katsoa Sky Crawlersia, mutta ainakin tämän AMV:n perusteella se on juuri sitä, mitä on lupailtukin: paperinohuita hahmoja ja näyttäviä ilmataisteluita. Tässäkin ensinmainitut toimivat lähinnä suvantovaiheen eteenpäin viemisessä, ja hyvä niin. Musiikin tarjoaa Nightwish.

Death Kn1ght  – Steel Angels

Kolmantena jotain hiukan erilaista. Reilusti vanhempaa tuotantoa kuin edelliset videot, mutta häviää nille vain resoluutiossa: Top Gun -dialogilla ja -musiikilla höystetty Macross Plus -AMV. Todella näyttävää jälkeä yhdeksän vuoden takaa. Hiiiighwaaaaay tooo the dangerzone!

.Skyfire – The Need For Speed

Yksi vastaus artikkeliin ”Heinäkuun toimintaperjantai

  1. Päivitysilmoitus: Elokuun toimintaperjantai | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>