Heinäkuun draamaperjantai

Eletään kuun toista perjantaita ja on taas koskettavien draamavideoiden aika.

Melichan923 tunnetaan varmasti parhaiten Ouran-huumorivideostaan. Suurin osa hänen tuotannostaan sijoittuu kuitenkin sentimentaalisen draaman akselille. Tässä videossa taiteillaan jo hiukan korniuden rajoilla, mutta jos kyynisyytensä onnistuu selättämään, on tämä todella hieno nousujohteinen AMV.

 

Melichan923 – You Are Loved

Tämä Cross/Faden AMV on yksinkertaisesti yksi hienoimpia crossover-videoita, mitä olen nähnyt. Nodame Cantabile ja Aoi Bungaku on sovitettu samalle näyttämölle Two Steps From Hellin tahtiin. Kun toteutus on vielä kohdillaan on eeppinen juuri oikea sana kuvaamaan lopputulosta.

Huumoritrilogian viimeisessä osassa nostamani The Stage 2: MO(r)E Epicness oli tietenkin tämän videon parodia-jatko-osa.

Cross/Fade  – The Stage

Visuaalisesti kolmannessa videossa on jännää siirtymät ja zoomaukset. Ne kuuluvat nykyään raskaasti monen nimekkään editoijan repertuaariin, mutta tässä videossa ne ovat jotenkin kömpelön oloisia. Katsojalle tuntuu jäävän liikaa aikaa niiden havainnointiin. (vrt. esimerkiksi Okami, Shin) Jos tästä ajattelutavasta pääsee yli, on video kuitenkin varsin mainiota siirappia. Mitäpä muutakaan, jos teemana on ensisuudelma.

Glitzer – First Kiss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>