Heinäkuun bileperjantai

Bileperjantai palaa rantamaisemista takaisin perinteisempiin ympyröihin!

Tätä videota katselin joku aika sitten joka aamu ennen töihin lähtöä. Antoi mukavasti poweria. Videossa ei sinänsä ole mitään erityistä, vankalla taidolla toteutettu multi-source tanssi-AMV. Erityisesti nuo IDOLM@STER-kohdat kolahtavat.

GuntherAMVs – DISCO 4.0

Tämä on yksinkertaisesti siisti tekele. ZaCloud on askarrellut Hare Hare Yukai -ED:stä kolmiminuuttisen tanssi-AMV:n omalla koreografiallaan ja toimivalla lyriikkasynkalla. Noh, kahden minuutin jälkeen Lucky Star tulee mukaan vetoavuksi. Teknisesti aivan loistava video. Harmi että biisi on ainakin omaan makuuni turhan puiseva.

ZaCloud – I Ain’t marrying no Friggin Horse

Seuraavassa videossa puolestaan jälki on välillä teknisesti heikkoa, efektit rumia ja leikkaukset paikoin kummallisia. Fiilis pysyy silti katossa, kun toteutus on riittävän hyvää komppaamaan Pinkin kappaletta. Tykkään. En valitettavasti löytänyt videota muualta kuin A-M-V.orgista. Eri portaaleista muuten on tulossa asiaa ensi viikosta alkaen.

FallenWingZ – Raise Your Glass 4 Us

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>