Kolmen viikon hiljaiselo ja videosaldo

Huh huh, tässäpä sitä perkaamista, kun uutispostaukset ovat jääneet monena viikkona väliin. Jätän vielä tässä vaiheessa Desuconin AMV-kisan kokonaan koskematta, koska… Noh, maailmalla on tapahtunut perhanasti ja en tässä vaiheessa kykene taiteilemaan arvioita, joita asianomaiset saattavat jopa päätyä lukemaan. Alunperin mietin etten järjestelyistä vastaavan ominaisuudessa edes kehtaa kirjoittaa koko keissistä, mutta nyt jälkikäteen se on alkanut tuntua pakottavalta. Kahtellaan.

Ensinnä Project OrgEditoria. Toinen ja kolmas kierros on tässä välissä jo saatu pakettiin. Toisen kierroksen haaste oli sisällyttää jokin Card Captor Sakuran kortti videon teemaan. Kaikesta päätellen koko kisa on tässä vaiheessa päätymässä kahden kaupaksi. Tällä kertaa ykkösenä oli Shin kortteinaan Pimeys, Iluusio ja Uni. Eli kauhua luvassa.

Shin – Inifinite Darkness

Kakkoseksi jäi toinen kärkikisaaja, Siny, kortilla Poisto (The Erase). En näemmä taaskaan ymmärtänyt, mitä editoija oli ajanut takaa. Vaikka visuaalisesti kaikki muut hahmot ”poistuvat” videossa, oli ajatus kuitenkin Sawakon halusta poistua maailmasta. Jepjep.

Siny – Overcoming Loneliness

OrgEditorin kolmannella kierroksella teemana puolestaan oli se paras musiikin vuosikymmen, jolla en koskaan elänyt: 80-luku. Tämänkin kierroksen vei Shin. Vaikka biisi on Rick Astleyä, on video kohtuullisen vakavahenkinen kuvaus The World God Only Knows’ta. Huomaa kotikutoiset huulianimaatiot. Kakkosena jälleen Siny, kappaleena Listen to Your Heart ja videolähteenä Romeo x Juliet. Olin melko pähkinöinä, vaikka pitkän videon loppuunsaattamisessa on selkeästi ollut haasteita. Videota ei äkkiseltään näytä tällä hetkellä olevan missään saatavilla.

Shin – Troll of Hearts

The Quickening -turnauksen puolella on ehditty käydä kahdella kierroksella yhteensä yhdeksän lohkokamppailua lävitse, joten nostan sieltä vain muutaman tiukemman sorttisen videon.

F-lohkon 1. kierroksella audiona oli kaikkien toimintavideoiden puhkikuluttamaa Blue Stahlia. Chained(E)Studio teki tässä kohtaa mielenkiintoisen ratkaisun eikä lähtenyt perinteiselle väkivaltatoiminnan akselille. Sen sijaan Chihayafurua:

Chained(E)Studio – MasTweeen

Toisella Quickening-kierroksella audioksi alkoi osua kappaleita, joita on käytetty todella hienoissa ja nimekkäissä AMV:issä. Tämä aiheutti varmasti painetta editoijissa. Esimerkiksi E-lohko sai Imogen Heappia osakseen. Kärkisijalle päätyi vähemmän yllättäen viime turneen voittaja, Ileia.

Ileia – The Yin, The Yang, and the Girl

Tässä tämän hetken tilanne ja omat kommenttini, kun kovia nimiä alkaa pudota joukosta. (Klikkaa isommaksi.)

Jos jaksoit tänne asti, palkinnoksi oikeasti hiottua videota eikä mitään päivän-kahden rävellystä. Ranskalainen Soul’s Team tarjoilee taas timanttista MEPpiä kaikilla suosituimmilla shouneneilla.

MEP – Nekketsu IMPACT !!

Tulevalla viikolla vietän kesälomaa ja siten blogikin saa olla viikon verran kokonaan hiljakseen. Toivottavasti ei kuitenkaan sunnuntaina, koska muuten on taas kaksi viikkoa kirittävänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>