Kesäkuun toimintaperjantai

Kesä tuo katukuvaan talvella varastoissa hierotut harrastusautot. Jukeboksin toimintaperjantai esittelee samassa hengessä neli- ja kaksipyöräisten tähdittämiä AMV:itä.

The auto-animesta, Initial D:stä, on tehty yllättävän vähän hyviä AMV:itä. Liekö syynä sitten esteettiset seikat, varsinkin ensimmäisillä kausilla ruma CGI ja vielä rumemmat hahmodesignit. Seuraavasta kuitenkin tykkään, vaikka amerikanraudasta kertova country-biisi ja japsiraaserit ovatkin hassu yhdistelmä.

Therax – Hot Rod What?

Sen sijaan Redlinesta on tehty ainakin tusinan verran samantyylisiä rymistelypätkiä. Tämän leffan kanssa ei ainakaan ole estetiikan tai videonpakkauksen kanssa ongelmia. Sisällöllisestikin kelpo kamaa toimintavideohin.

Death Kn1ght  – Nitro Junkies

Tajusin vasta hiukan autoilupostausta suunniteltuani, että eipä noiden kahden mainitun lisäksi oikein ole animeita moisista nähty. Saan turhaan odotella Over Rev:n anime-adaptaatiota. Tämän vuoksi kolmannessa videossa moottoripyöriä. Nekin jotain mechahybridejä.

advent87 – Shut Up and Ride

Yksi vastaus artikkeliin ”Kesäkuun toimintaperjantai

  1. Päivitysilmoitus: Heinäkuun toimintaperjantai | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>