Kesäkuun huumoriperjantai – Ru.Comix

Kuten muutamissa artikkeleissani on noussut esiin, Venäjällä on todella suuri ja tuottelias AMV-skene. Kuten kaikki myös tietävät, venäläisillä on kova kansallisylpeys ja tietenkin omana voimannäyttönä on täytynyt tuottaa oma AMV-helvetti. (Kuten suomalaistenkin.)

MEP – Ru.Comix

Huomaa enkkutekstit joka lähteessä.

Vaikka tekstitykset ylittävätkin kielimuurin on mukana tietysti aimo annos kansallisia vitsejä, kuten TV-ohjelmaviittauksia, jotka eivät millään täysin aukea ulkomaalaiselle. Se sisältö mikä aukeaa on kuitenkin – ainakin minun makuuni – mukavan omintakeista. Kappale jossa mies (Shinji) toivoo menettävänsä neitsyytensä tyttöystävälleen ennen asepalvelusta, kohtaus missä naiset (K-On!) keskustelevat kulmakarvojen nyppimisestä (arvaat kyllä kenen), Medveded-MAD jne. jne. Myös ecchi-sisällön suuri määrä ja yaoi-vastaisuus luo hauskan kontrastin niin amerikkalaiseen kuin suomalaiseenkin anime-skeneen. Koska Venäjällä ei ole pulaa loistavista editoijista on tekninen jälkikin todella loistavaa. Ei paljon huulisynkat falskaa.

MEP – Ru.Comix 2

Minulla oli pitkään periaate etten katso Ru.Comixeja ilman venäläistä kansallisjuomaa, mutta nyt se tätä kirjoittaessa tuli rikottua. Onneksi sai huomata, että vitsit ovat edelleen hauskoja, suorastaan hauskempiakin. Siinä missä kuudes AMV Hell ei oikein enää sytytä, odotan kyllä innolla, mitä kolmanteen Ru.Comixiin on taas on keksittykään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>