Kesäkuun draamaperjantai

Anime-tribuuteissa kohtuullisen yleistä on käyttää katkelmia alkuperäisteoksen dialogista. Se onkin melkoisen helppo ja tehokas tapa kohottaa fiiliksiä, kun vain osaa ajoituksen taidon. Lisäksi se selkeästi korostaa alkuperäisteosta tavalla, mikä sekä miellyttää  teoksen fania että saattaa myös houkutella uusia katsojia teoksen pariin. Tämän hienouden jälkeen tuli itsekin lopulta katseltua Brotherhood.

Ainio – JOURNEY

Vastapainoksi hiukan originaali-AMV Shinkai-ilottelua. Tosin ainakin minulle tämän videon juoni jää hiukan hämäräksi., joten keskityn vain fiilistelemään siistejä siirtymiä ja hillittyä efektien käyttöä.

Thepooh – Meteor Tower

Itse kun kuuntelen radiota kohtuullisen harvakseltaan, törmään toisinaan soittolistaradiohitteihin ensin AMV:iden kautta. Niin kävi myös tämän Kate Perryn kappaleen kanssa. Ja mielelläänhän tätä sitten radiostakin myöhemmin kuunteli, kun mieleen palasivat vain siistit Bakemonogatarin tähdittämät synkkauszoomit.

Okami – Futuristic Lover

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>