Kesäkuun bileperjantai: rantajakso

Lomakauden alkamisen kunniaksi bileperjantai suuntaa biitsille. Rantsukelejä odotellessa nautiskellaan 2D-aallloista ja -bikinitytöistä.

Muutto ja Desucon pitävät yhä kiireisenä joten videoiden esittelyt jäävät valitettavasti taas väliin. Samoin en uskalla luvata sunnuntaipostausta ennen kuin conin jälkeisellä viikolla. Koetan pitää tällä välin edes itseni jotenkuten kartalla Project OrgEditorin ja The Quickening -turneen tilanteesta.

Kenzichu – Bikini Martini

Galia & Kitty – SuperS

Cross/fade – Pacific Coast Party

2 vastausta artikkeliin ”Kesäkuun bileperjantai: rantajakso

  1. Jotenkin alkaa masentaa, kun katsoo näitä videoita kun tajuaa, että on itse niin paljon huonompi, prkl! :D Sitä aikaa odotellessa, kun Desuconin AMV-kilpailun videot alkavat yltää tälle tasolle, jos se nyt on edes mahdollista :D

  2. Päivitysilmoitus: Heinäkuun bileperjantai | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>