Huumori osa 2: anime

Ensimmäisessä huumoriosassa esittelin audioon perustuvaa huumori-AMV:tä. Tässä toisessa osassa keskityn videomateriaaliin.

Hauskan audion jälkeen ehkäpä toisiksi helpoin tapa luoda AMV:hen huumoria on ottaa videomateriaaliksi huumori-animea. Tällöinkin turvaudutaan yleensä lyriikkasynkkaan, mutta audio ei itsessään ole välttämättä hauskaa. Huumori syntyy animen hauskoista kohtauksista ja niiden sattuvuudesta lyriikoihin.

FoxJones – Aimon virsi

Joskus harvoin videon huumori pohjaa puhtaasti animen hauskoihin kohtauksiin eikä audioon tukeuduta laisinkaan. Editoijalle jää tällöin hasteeksi tehdä videon synkkauksesta mielenkiintoinen, mutta itse huumorin eteen ei tehdä töitä.

Kevin Caldwell – Caffeine Encomium

No okei, länsianimaatio on tehnyt klassisesta musiikista jo itsessäänkin hauskaa.

Hyvin usein tällaisissa videoissa ei ole enää kyse huumori-videosta vaan hauskasta videosta (englanninkielisessä maailmassa vrt. Comedy- ja Fun-kategoriat) Tällöin video ei ole enää täynnä hahhah-hauskoja vitsejä vaan ”vähemmän hauskoja” kohtauksia, jotka saavat katsojan hymyilemään, eivät nauramaan. Raja on tietenkin pitkälti veteen piirretty.

Shin – Safety Dance

Yksi vastaus artikkeliin ”Huumori osa 2: anime

  1. Päivitysilmoitus: Huumori osa 3: ei mitään hauskaa | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>