Viikon parhaimmistoa

AimoAion koordinoima Lady Gaga -MEP näki vappuna päivänvalon. Projekti ei yllä tasolle, jolle ranskalaiset ovat nykyään riman asettaneet, mutta ihan kivasta videopaketista puhutaan silti. Omaan silmääni Alejandro/Bakemonogatari erottuu joukosta heikoimpana osuutena. Videoklipit tuntuvat vain kollaasilta yleisimmin käytetyistä kohtauksista eivätkä ne oikein natsaa yhteen musiikin kanssa. Eleryen Hanasaku Iroha -pätkä puolestaan on videon parhaiten toimivaa kamaa. Muuten osuudet ovat perusvahvaa editointia rytmisynkkapainotteisesti. Kokonaisuutena olisin kaivannut vielä videoon enemmän tanssikohtauksia. Natsaisi hyvin Gagan kanssa.

MEP – The Fame Monster

xDreww jota on verrattu useaan otteeseen Ranskan ihme Nostromoon, julkaisi uuden ”aivot narikkaan” -tekno-AMV:n. Videossa on käytetty mukavasti klippejä uusista sarjoista ja vähemmän käytettyjä kohtauksia vanhemmista sarjoista, mikä on positiivista genressään, jossa tuppaavat pyörimään samat vanhat kohtaukset videosta toiseen. (Ensi tiistain blogauksessa loistava esimerkkitapaus samaiselta xDrewwlta)

xDreww – Without You

StratosRvS pelaa hieman riskillä käyttäessään uudessa toiminta-AMV:ssään samaa kappaletta kuin ScorpionP maineikkaassa tappeluvideossan Bring the Beat Back. Tunnetun AMV:n kanssa saman musiikin käyttäminen altistaa videon heti vertailuun sen kanssa. Ikonisten videoiden musiikkikappaleet yhdistyvät ihmisten mielissä yleensä automaattisesti videoon. Stratos hoitaa potin kuitenkin mallikkaasi. Toimintasynkka on toimivaa ja videossa on käytetty lukuisia kekseliäitä siirtymiä pitämään mielenkiintoa yllä.

StratosRvS – Electroshock

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>