Toukokuun toimintaperjantai

Viime kuussa oli tarjolla aseistettuja tyttöjä. Nyt siirrytään hiukan isompiin leluihin, mechoihin.

Ensimmäinen video on tyyppiesimerkki siitä, miten kuka tahansa voi luoda nätillä animaatiolla ja mahtipontisella musiikilla eeppisen traileri-AMV:n. Tähän nimenomaiseen reseptiin kuuluu You Can (Not) Advance ja Two Steps from Hell. Se kyynisyydestä. Mielelläänhän tällaista katsoo. Loistavaa huttua!

West – ReDeath 2.0

Nykyään silmä alkaa olla niin tottunut HD-karkkiin, ettei itselle tuntemattomien vanhojen videoiden etsiminen oikein maistu. Ne vanhat videot, joihin on törmännyt jo aikoina muinaisina jaksavat nostalgianosteen varassa. Seuraava video oli poikkeus sääntöön, kun törmäsin siihen vasta kaksi vuotta sitten. Tämä siitäkin huolimatta, että video on tehty vuonna 2005 ja se nojaa rajusti visuaalisiin elementteihin ja maskauskikkoihin, jotka kärsivät heikosta enkoodauksesta. Editoija on vain osannut luoda niin loistavan paketin, että tätä kehtaa edelleen katsella. Video on ehdottomasti yksi lemppareistani.

Metro – true fiction

Viimeisenä vähän tarinavetoisempaa kamaa. Shin on tunnettu paljon efektikikkailuja sisältävistä näyttävistä videoistaa, mutta hän on tehnyt myös ”yksinkertaisempaa” kamaa. Tämä on loistava tribuutti Tengen Toppa Gurren Lagannille vaikka Tinie Tempah saattaakin aiheuttaa pientä kakomista ensialkuun.

Shin – Written in the Spirals

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>