Toukokuun draamaperjantai

AMV-jukeboksi tarjoilee tänä perjantaina taas herkullista draama-videota. Mieli herkäksi ja videot pyörimään.

Paljastettakoon (tai alleviivattakoon) tässä vaiheessa, että olen vuodesta 2010 vastannut Desuconin AMV-huoneen sisällöstä. Huoneesta tulee yleensä hyvin niukanlaisesti palautetta kävijöiltä. Yleensä kommentit rajoittuvat julistamaan huoneen joko ”täysin turhaksi” tai ”ihanaksi” sen kummemmin erittelemättä asiaa. Tämän vuoksi olinkin aivan kikseissä, kun Ylilaudalla AMV-langassa joku ohimennen mainitsi melkein purskahtaneensa itkuun, kun seuraava video esitettiin. Tuntui onnistuneensa jossain. (Varmuuden vuoksi mainittakoon, että video sisältää rajua After Story -spoileria)

Perfect-Blue – Dare to Love Again

Laitan silmien kostumisen siitepölykauden piikkiin, mutta hui saamari näiden kylmien väreiden kanssa.

Tragediaryöpyn jälkeen välikevennyksenä Penguindrum-fiilistely Chiikaboomin johdolla:

Chiikaboom – ElectroPenguin

Sierra Lorna on erikoistunut pitkäpiimäisten rockbiisien säestämiin draamavideoihin. Ne ovat lahjakkaasti toteutettuja, mutta suoraan sanottuna itse en ainakaan usein niitä jaksa katsoa. Mieluummin uudelleenkatselen jotain räväkämpää ja positiivisempaa. Mutta kun niihin saa oikean katseluvireen, ovat ne todella koskettavaa kamaa. Tämä nainen osaa editoinnillaan luoda dramaturgiaa. (Tai osasi, vuoden 2007 jälkeen ei ole videoita näkynyt.) Keskity videota katsellessasi rumpuihin. Kiinnitä huomiota, miten kaikki videolla etenee ja tuodaan ruudulle niiden ehdoilla.

Sierra Lorna – In My Mind

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>