ProjectOrgEditor – 1. kierros

ProjectOrgEditorin ensimmäisen kierroksen tuomarointi saatiin päätökseen. Vaikka kisaajat vasta lämmittelevät tässä vaiheessa kuusikierroksista kisaa, on taso jo tässä vaiheessa todella kova. Ei voi kuin taas ihmetellä, mitä taitava editoija pystyy tekemään yhden ainoan viikon aikana.

Ensimmäisen kierroksen teemana oli ”luonnon raivo”. Videon täytyi jollain tapaa sisällyttää yksi tai useampia luonnon elementtejä: tuli, vesi, maa, ilma. Osallistujien tuotokset olivat enimmäkseen vesilinjalla. Vain viisi osallistujaa karsiutui videon perusteella. Tämä johtui siitä, että viikon editointiaika oli todella monelle kokemattomalle editoijalle liian suuri pala.

Kolmanneksi sijoittunut pacotacoshellin video on nätti kombinaatio useista elokuvista (mm. Ghibliä ja Shinkaita) ja Coldplayn viime syksyistä sinkkua. Tyylikkäästi toteutettu neliminuuttinen setti tässä ajassa on vaativa temppu ja tässä siinä on onnistuttu loistavasti.

pacotacoshell – Reverie

Kakkoseksi rankattu Shinin video alkaa olla jo aika käsittämätön temppu:
”I ended up only spending about 4 days on this since I had to finish my Big Contest entry the same week. O: There is really only so much masking you can do it a few days though.

Video on todella vaativa taistelu-crossover Shakugan no Shanaa ja Bleachia. Kyllähän tästä näkee, ettei videota ole kuukausitolkulla hiottu, mutta missään kohtaa ei esiinny sellaista, että yhteensovitus olisi oikeasti jäänyt rumaksi. Mitä nyt taistelumiljöö vaihtuu jännästi koko ajan.

Shin – Frostfire

Kun olin nähnyt Shinin videon, ihmettelin mikä muka pystyttiin arvottamaan tätä ylemmäs. Mutta kun sitten katsaisin kärkivideota, ja intron jälkeen Sinyn AMV lähti kunnolla käyntiin, veti se melkoisen hiljaiseksi. Tämä on vain yksinkertaisesti aivan hemmetin hieno video. Jäätävä määrä klippejä, vaativat piano-osuudet ja melkein viisi minuuttia tiukkaa tavaraa.

Siny – Watery Symphony of Kai

Kaikki tulokset tuomareiden kommenttien kera löydät täältä. Latauslinkki poistettu 20.5. klo 23:15, kun palvelin tyhjennettiin.

Myös Quickening-turnaus on jatkunut lohkojen C ja D kierroksilla. C-lohkon ensimmäisen kierroksen kappaleena toimi Natalia Killsin Wonderland. Draamaa oli siis luvassa. Enkä puhu nyt skenedraamasta.

Copycat_Revolver – The Maddening

D-lohkossa puolestaan päästiin käsittelemään vanhaa kunnon Caramelldansenia. Ei mikään helpoin biisi kahden päivän aikaikkunassa, mutta voittajat selvisivät siitäkin kunnialla. Eivät nämä toki kovin nautittavia ole, koska kulunut biisi ja riittämätön aika sen työstämiseen.

lloydd9988 – Puellamare Dansen

Täydelliset tulokset löytyvät yhä täältä ja kaikki kisavideot tästä ketjusta RAR-pakettina.

Yksi vastaus artikkeliin ”ProjectOrgEditor – 1. kierros

  1. Päivitysilmoitus: Kesäturnausten loppu häämöttää – semifinaalit | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>