Huumori osa 1: Musiikki

AMV:issä huumoria voi lähteä rakentamaan monella lähestymistavalla. Helpoin tapa on valita valmiiksi hauska audioraita, joka ei laiskimmillaan vaadi editoijalta kuin aikajanan täyttämistä jollain relevantilla videomateriaalilla, yleensä lyriikkasynkalla. Tämä on se syy, miksi monet jenkkiconit aikoinaan bännäsivät AMV-kisoistaan ”Weird Al” Yankovicin biisit.

Studio Service – I think I’m a clone now (Kaysow remake)

Uskoisin että samasta syystä Petteri Uusitalo muotoili aikoinaan Desuconin AMV-kisan sääntöihin pykälän suomidubbi-kiellosta. Editoija saa niillä vaivattomasti yleisön nauramaan ja suosiota osakseen, vaikka editointi itsessään olisi keskinkertaista tai pahimmillaan jopa ala-arvoisen heikkoa. Koska noudatan blogissa ”ei paskoja videoita” -politiikkaa, tarjoan vain sovelletun tyyppiesimerkin.

Cross/fade – Saddami Light

En halua missään nimessä vähätellä huumorikappaleen käyttöä huumori-AMV:ssä. Se jättää toki helpomman työn editoijalle, mutta parhaimmillaan hän voi käyttää audiota oivaltavasti hyväkseen ja keksiä mukaan pari omaakin kantavaa vitsiä. Ja tärkeintähän on, että video on hauska, on huumori syntynyt sitten miten tahansa.

Copycat Revolver – Not Available In Stores

2 vastausta artikkeliin ”Huumori osa 1: Musiikki

  1. Päivitysilmoitus: Huumori osa 2: anime | AMV-jukeboksi

  2. Päivitysilmoitus: Huumori osa 3: ei mitään hauskaa | AMV-jukeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>