Uutta-vanhaa Nostromoa

Duo Warlike Swans julkaisi riemastuttavan Ouran-mukaelman Jon Lajoien Pop Song -kappaleeseen. Video kuuluu huumori-kategoriaan ”audio hoitaa työt”, mutta editointikin pysyy hyvin vauhdissa mukana. Huulisynkka toimii. Hajoilin ääneen Akion räppäykselle, vaikka klippi kestikin loppujen lopuksi turhan pitkään ja oli teknisesti hyvin yksinkertainen.

Warlike Swans – Marketing Ploy

 AMVNews on alkanut julkaisemaan Big Contest 2012 osanottajavideoita. Julkaisu aloitettiin, kun riittävästi osallistujia oli ilmoittautunut. Taso on perinteiseen tapaan kova, mutta vielä saadaan odottaa kovien tekijöiden irtiottoja.  Padrella on kyllä kova yritys.

Big Contestin ilmoittautumisaika päättyy toukokuun alussa. Kisan voittaja kuittaa itselleen 10 000 ruplaa (n. 260e).

Padre – Purity

Ranskalainen tekno-AMV:n erikoismies Nostromo julkaisi uudelleenlämmittelyn kuuden vuoden takaisesta Galaxy Bounce -videostaan. Uuten videoon hän on remasteroinut itse DVD-materiaalia isommaksi skaalaamalla ja filtteröimällä. Hän on myös screen trackannut omia AMV:itään Uran videonäytöille. Alkuperäisessä videossa käytetty Andy Hunterin kappale on vielä remiksattu brittiläisen Sugar Jesus -artistin toimesta. Hän on tehnyt Nostromon kanssa jo aiemmin yhteistyötä Binary Overdrive -AMV:n ja Get a Hold of Yourself -EP:n muodossa.

Nostromo – Galaxy Bounce 2012

Jo 90-luvulla videoeditoinnin aloittanut Castor Troy päätti jättäytyä eläkkeelle AMV-editoinnista ja keskittyä nettitelevisiotuotantoonsa. Hän on tehnyt vuosia monimutkaisia juonellisia AMV:itä, joten päätös on enemmän kuin ymmärrettävä. Viimeisenä AMV:nään hän julkaisi jatko-osan videolleen Naruto Ball Z – A battle of epic proportions ja tullee keräämään sillä jokusen palkinnon Amerikan maalla.

Castor Troy – Naruto Ball Z Shippuden – Heroes Come Back

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>