Tällä viikolla rokkia ja hempeää pianoa

Jade_eyed_angel julkaisi kolmen vuoden editointitauon jälkeen uuden AMV:n ja teki sen tyylillä. Nodame Cantabile -tribuutti Natasha Bedingfieldillä. Perinteisesti toteutettu romantiikkavideo, jossa perusasiat ovat kunnossa ja pianosynkkaus antaa loistavan lisäsäväyksen, vaikka monessa kohtauksessa se onkin synkattu johonkin aivan muuhun kuin ääniraidan pianoon.

jade_eyed_angel – A Few Wrong Notes…

Pysytellään edelleen musiikkiteemassa. Drewaconclusion julkaisi vuoden ensimmäisen AMV:nsä. Loistavalla huuli- ja soitinsynkalla tähditettyä K-Onia. AMV on tuttua drewaa siinä, että tekninen toteutus ja varsinkin synkkaus on loistavaa, mutta ohjaus (kohtausvalinnat, videon kuljetus) on jotenkin kömpelöä ja käy nopeasti puuduttavaksi. Tällä videolla ongelma on tosin mielestäni pienempi kuin miehen aiemmissa tuotoksissa.

Ehkä ongelma on vain tuo junnaava biisi.

drewaconclusion -  She Loves That Rock And Roll

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>